Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Tasi Tagge Tibetaanse wierook

Tasi Tagge Tibetaanse wierook

Tasi Tagge Tibetaanse wierook
Heerlijke Tibetaanse wierook met grote zorg bereid en in overeenstemming met de tradities die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven binnen de kloosterorden van Tibet.

NewAge Esoteric Gifts
€ 9,95
Op voorraad

Nog 12 beschikbaar

768018 / 6150409337376

Meer informatie

De bereiding van Zimpua (rituele wierook) is een van de traditionele kunsten van Tibet. Deze wierook is samengesteld uit 35 verschillende heilige kruiden en aromatische stoffen waaronder sandelhout een onderdeel vormt. De voortreffelijkheid van Zimpua zit hem echter niet alleen in de zuiverheid van de ingrediënten, maar ook in de manier van formuleren. Het wordt met grote zorg bereid en in overeenstemming met de tradities die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven binnen de kloosterorden van Tibet.

Wierook heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in de Tibetaanse cultuur. Tot op de dag van vandaag wordt deze wierook op dezelfde traditionele wijze als eeuwen geleden geproduceerd. De Tibetaanse wierook bestaat uit natuurlijke plantenextracten, heilige kruiden en houtextracten die gevonden en geteeld worden in het Himalaya gebergte. Het is een geheel natuur zuivere wierook en er zijn geen schadelijke chemische geurstoffen aan toegevoegd!

De Tibetaanse wierook helpt bij alle stress gerelateerde aandoeningen en is uitstekend geschikt voor het zuiveren van lichamelijke en geestelijke blokkades en voor het zuiveren van de woon- en werkomgeving.

Tasi Tagge Tibetaanse wierook
Inhoud: 44 sticks in verpakking
Brandduur: ± 45 minuten
Afmeting stokje: 30cm lang en 0,3cm dik
Geproduceerd door Tibetanen in Nepal
Levering: 1 verpakking gevuld met 44 stuks 100% natuurlijke wierookstaafjes.