Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Kuru Kulle tibetaanse wierook (verminderd stress)

Kuru Kulle Tibetaanse wierook (verminderd stress)

Kuru Kulle Tibetaanse wierook (verminderd stress)
Kuru Kulle is de vrouwelijke Boeddha van de liefde. Deze speciale helende wierook is gemaakt volgens de traditionele tibetaanse methode en het recept uit oude teksten. Het heeft een lichte geur die de toename van gevoelens zoals liefde en kalmte bevordert, en de omgeving vult met positieve en vredige energie. Inhoud: 20 wierookstokjes.

NewAge Esoteric Gifts
€ 3,75
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

768026 / 8718657463636

Meer informatie

Kuru Kulle is de vrouwelijke Boeddha van de liefde en deze speciale helende wierook is precies gemaakt volgens de traditionele  methode en het recept uit oude teksten. Het heeft een lichte geur die de toename van gevoelens zoals liefde en kalmte bevordert, en de omgeving vult met positieve en vredige energie.

Wierook heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in de Tibetaanse cultuur. Aangeboden aan de godheden, wordt het continu gebruikt om de omgeving te zuiveren en te helpen bij ontspanning en meditatie. Nog steeds wordt het geproduceerd precies volgens de oude Tibetaanse recepten.


Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt om stress gerelateerde klachten die geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving.

Tibetaanse wierook is anders dan andere wierook die in het oosten wordt geproduceerd. Het is niet samengesteld uit een mengsel van etherische oliën, maar uit kostbare houtsoorten vermengd met andere natuurlijke ingrediënten uit de Himalaya-regio. Deze wierook wordt volledig met de hand gemaakt.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen.

Kuru Kulle Tibetaanse wierook (verminderd stress)
Inhoud: 20 sticks per pakje + wierookhoudertje
Brandduur: ± 55 minuten per stokje
Afmeting stokje: 14cm lang en 0,3cm dik
100% natuurlijke ingrediënten.
Geproduceerd door Tibetanen in Nepal
Inclusief brochure in het Engels.
Veilig voor mens en milieu.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.