Retouren en herroepingsrecht

Neem contact met ons op als u een retour heeft. houdt daarbij uw bestelreferentie nummer bij de hand en bel met 010-4520853 zodat wij hiervan alvast een notitie kunnen maken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. (mits de verzegeling (indien van toepassing) niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden) Dit geldt ook voor producten die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt of aangepast. Na retour ontvangst van de gehele bestelling krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuurt u echter een deel van de bestelling retour, dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd. De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 010-4520853 en via info@newagewinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour het bedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen
worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de plastic verzegeling op de verpakking (indien van toepassing) niet is verbroken. (orakelkaarten, tarotkaarten etc) Door NewAgeWinkel.nl ter zake eventueel reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen veertien (14) dagen na de ontbinding terugbetaald. De rechtstreekse kosten van terugzending (retourzending) komen voor uw rekening (van de consument) tenzij anders overeengekomen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij producten die u op maat volgens de door u ingevoerde specificatie heeft laten maken. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.