Reiki Energy kegel wierook (Green Tree)

Reiki Energy kegel wierook (Green Tree)
Reiki Energy is een heerlijke wierook geur van masala.

Green Tree wierook
€ 1,25
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8902276107839

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 1,10 Tot € 0,45

Meer informatie

Reiki Energy is een heerlijke wierook geur van masala.

Reiki Energy kegel wierook (Green Tree)
Wierook Reiki Energy is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Dit is een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het (traditionele Indiase) wierook maken.

Ontdek de geur van de Reiki Energy premium masala wierook. Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Green Tree Wierook en Kegel wierook
- Bevatten geen zwarte houtskool,
- Geen kunstmatige toevoegingen.
- De wierook met gemalen hout als basis.
- Deze is dan ook licht bruin van kleur.
- Een uitzonderlijke wierook, niet zwaar van geur

Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. Onthoud deze naam Green Tree. Een geschenk van Moeder Aarde

Reiki Energy (Green tree)
Inhoud: 10 wierookkegeltjes
Uit: Bangalore (India)
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.