7 Chakra`s wierook kegeltjes (Green Tree)

7 Chakra`s kegel wierook (Green Tree)

7 Chakra`s kegel wierook (Green Tree)
7 Chakra`s is een heerlijke en uitgebalanceerde wierookgeur gemaakt volgens de traditionele natuurzuivere masala methode.

Green Tree wierook
€ 1,25
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

8902276107938

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 1,10 Tot € 0,45

Meer informatie

Chakra's zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra's lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra's (Sanskriet voor "wiel") zijn te vergelijken met een soort energiebronnen.

Chakra's nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Chakra's zijn verantwoordelijk voor de activering van de diverse lichaamsfuncties zoals ademen, spreken, lopen enzovoort.

Alle chakra's spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra's open zouden zijn en even actief. Helaas is dit meestal niet zo.

Chakra's kunnen 'dichtzitten' waardoor blokkades in de energie ontstaan. Om dit te compenseren worden andere chakra's juist overactief, hetgeen weer tot andere problemen leidt.

Deze chakra wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke chakra.

7 Chakra`s kegel wierook (Green Tree)

Wierook gemaakt volgens de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken, handgerold en natuurzuiver. Deze wierook bestaat dus alleen uit natuurlijke ingrediënten, De fijnste kruiden, bloemen en hout extracten, exotische oliën, harsen, indiase specerijen en andere natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Green tree wierook werkt ontspannend en verbetert de stemming.

Green Tree Wierook en Kegel wierook

-Bevatten geen zwarte houtskool.
-Geen kunstmatige toevoegingen.
-De wierook met gemalen hout als basis.
-Deze is dan ook licht bruin van kleur.
-Een uitzonderlijke wierook, niet zwaar van geur

Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. onthoud deze naam Green Tree. Een geschenk van Moeder Aarde

7 Chakra`s kegel wierook (Green Tree)
Inhoud: 10 wierookkegeltjes
Uit: Bangalore (India)
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.