Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Milarepa tibetaanse wierook (puur leven)

Milarepa Tibetaanse wierook (puur leven)

Milarepa Tibetaanse wierook (puur leven)
Deze Milarepa wierook is gemaakt van 113 natuurlijke ingrediënten waaronder kruiden en edelstenen. Het wordt met name gebruikt om negatief karma te zuiveren dat zowel in het verleden als in het huidige leven is ontstaan, en helpt onze kostbare levensenergie puur en gezond te houden. Inhoud: 20 wierookstokjes.

NewAge Esoteric Gifts
€ 3,75
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

768027 / 8718657463650

Meer informatie

Deze Milarepa wierook is gemaakt van 113 natuurlijke ingrediënten waaronder kruiden en edelstenen. Het wordt met name gebruikt om negatief karma te zuiveren dat zowel in het verleden als in het huidige leven is ontstaan, en helpt onze kostbare levensenergie puur en gezond te houden.

Wierook heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in de Tibetaanse cultuur. Aangeboden aan de godheden, wordt het continu gebruikt om de omgeving te zuiveren en te helpen bij ontspanning en meditatie. Nog steeds wordt het geproduceerd precies volgens de oude Tibetaanse recepten.


Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt om stress gerelateerde klachten die geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving.

Tibetaanse wierook is anders dan andere wierook die in het oosten wordt geproduceerd. Het is niet samengesteld uit een mengsel van etherische oliën, maar uit kostbare houtsoorten vermengd met andere natuurlijke ingrediënten uit de Himalaya-regio. Deze wierook wordt volledig met de hand gemaakt.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen.

Milarepa Tibetaanse wierook (puur leven)
Inhoud: 20 sticks per pakje + wierookhoudertje
Brandduur: ± 55 minuten per stokje
Afmeting stokje: 14cm lang en 0,3cm dik
100% natuurlijke ingrediënten.
Geproduceerd door Tibetanen in Nepal
Inclusief brochure in het Engels.
Veilig voor mens en milieu.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.