Chakra Healing klankstaaf - 6e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 6e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 6e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 6e chakra

Chakra Healing klankstaaf - 6e chakra

Zesde, VOORHOOFD CHAKRA /Ajna (Derde Oog) – 221,23 Hz. Heeft dezelfde frequentie als die van planeet Venus. Deze klankstaaf ondersteunt de pijnappelklier (epifyse)

€24.50
item in stock
19035-6 / 601059

More information

Zesde, VOORHOOFD CHAKRA /Ajna (Derde Oog) – 221,23 Hz. Heeft dezelfde frequentie als die van planeet Venus. Deze klankstaaf ondersteunt de pijnappelklier (epifyse). Deze klier is gevoelig voor licht, en produceert het hormoon melatonine, dat de slaapcyclus reguleert. De kleur is helder roze met lichtgroen.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Voorhoofdchakra frequentie 221.23
frequentie van het hogere octaaf - 3539.68

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede

afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog

(Web artikel / klankbuis)