Chakra Healing sound bar - 1st chakra
Chakra Healing sound bar - 1st chakra
Chakra Healing sound bar - 1st chakra
Chakra Healing sound bar - 1st chakra

Chakra Healing klankstaaf - 1e chakra

Chakra Healing klankstaaf - 1e chakra

Eerste, BASIS CHAKRA /Muladhara – 194,18 Hz. Verband met instinct, veiligheid, overleving en ook met het menselijk kunnen op zich.

€24.50
Product available for ordering (delivery time 5 - 6 days)
19036-1 / 601050

More information

Eerste, BASIS CHAKRA /Muladhara – 194,18 Hz. Verband met instinct, veiligheid, overleving en ook met het menselijk kunnen op zich. Dit centrum bevindt zich in het bekkenbodemgebied tussen de geslachtsorganen en de anus. De klankstaaf hierbij heeft dezelfde frequentie als een Aardedag, dus 24 uur. De kleur is Oranjerood

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Basischakra frequentie 194.18
frequentie van het hogere octaaf - 3106.88

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede

afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog

(web artikel / klankbuis)