Chakra Healing klankstaaf - 4e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 4e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 4e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 4e chakra

Chakra Healing klankstaaf - 4e chakra

Vierde, HART CHAKRA /Anahata (Het kosmische OM) – 136,10 Hz. De Hart klankstaaf is gestemd op de OM-vibratie en resoneert met het Aardejaar, ofwel de tijd die de aarde nodig heeft om een keer rond de zon te gaan, een jaar van 365 dagen. Hier word je ontspannen van.

€24.50
Product available for ordering (delivery time 5 - 8 days)
19035-4 / 601052

More information

Vierde, HART CHAKRA /Anahata (Het kosmische OM) – 136,10 Hz. De Hart klankstaaf is gestemd op de OM-vibratie en resoneert met het Aardejaar, ofwel de tijd die de aarde nodig heeft om een keer rond de zon te gaan, een jaar van 365 dagen. Hier word je ontspannen van. Werkt effectief op het immuunstelsel en de bloedsomloop. De kleur is blauwgroen. Stimuleert spiritualiteit en devotie.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Hartchakra frequentie 136.1
frequentie van het hogere octaaf - 2177.6

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede

afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog

(Web artikel / klankbuis)