Chakra Healing klankstaaf - 2e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 2e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 2e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 2e chakra

Chakra Healing klankstaaf - 2e chakra

Tweede, HEILIGBEEN CHAKRA /Svadisthana – 210,42 Hz. Dit chakra staat in verbinding met de teelballen of eierstokken, die de verschillende geslachtshormonen aanmaken tijdens de reproductieve fase.

NewAge Esoteric Gifts
€24.95
item in stock

Still 1 available

19035-2 / 8718657462158

More information

Tweede, HEILIGBEEN CHAKRA /Svadisthana – 210,42 Hz. Dit chakra staat in verbinding met de teelballen of eierstokken, die de verschillende geslachtshormonen aanmaken tijdens de reproductieve fase. Deze klankstaaf heeft dezelfde frequentie als de synodische maan, de tijdscode van de volle maan. Deze frequentie stimuleert de seksuele energie en handhaaft communicatie op erotisch niveau. Ook goed voor de cyclus van de vrouw en bij verstoring van het klierstelsel en het lymfestelsel. Ook is er in het algemeen verband met uro-genitale syteem en de bijnieren. De kleur is oranje.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Heiligbeenchakra frequentie 210.42
frequentie van het hogere octaaf - 3366.72

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede

afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog

(Web artikel / klankbuis)