• Out-of-Stock
Chakra Healing klankstaaf - 3e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 3e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 3e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 3e chakra

Chakra Healing klankstaaf 3e chakra

Derde, ZONNEVLECHT CHAKRA /Manipura – 126,22 Hz. De Solar Plexus klankstaaf heeft dezelfde frequentie als de centrale ster in ons zonnestelsel, de zon zelf.

€24.50
Out-of-Stock
19035-3 / 601058

More information

Derde, ZONNEVLECHT CHAKRA /Manipura – 126,22 Hz. De Solar Plexus klankstaaf heeft dezelfde frequentie als de centrale ster in ons zonnestelsel, de zon zelf. Deze klankstaaf werkt gunstig op de stelsels van stofwisseling en spijsvertering. De kleur is goudgeel.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Zonnevlechtchakra frequentie 126.22
frequentie van het hogere octaaf - 2019.52

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede

afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog

(Web artikel / klankbuis)