Peridoot trommelsteen 15-20mm

Peridoot trommelsteen 15-20mm

Peridoot trommelsteen 15-20mm
Peridoot helpt bij het losmaken van negatieve invloeden van buitenaf. De steen helpt blokkades te doorbreken en energie, gedrag, personen en verbindingen los te laten die je persoonlijke groei en ontwikkeling beperken.

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,50
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
671039 / 6150409094033

Meer informatie

Peridoot helpt bij het losmaken van negatieve invloeden van buitenaf. De steen helpt blokkades te doorbreken en energie, gedrag, personen en verbindingen los te laten die je persoonlijke groei en ontwikkeling beperken. Denk hierbij aan mensen die energie 'zuigen', en een negatieve invloed op je hebben. Een goede steen ter ondersteuning voor mensen met zelfdestructief gedrag, persoonlijkheidsstoornissen zoals borderline en bipolaire stoornissen, gedragsproblematiek, verslavingen, stemmingswisselingen, overmatige spanningen en depressies. Helpt ook afschermen voor andere vormen van energie die niet bij jou horen, zoals spanningen, boosheid, angst, schuldgevoelens, jaloezie, schaamte, ongeduld, nervositeit etc. Door deze energieën los te maken versterkt het de positieve energieën zoals vergeving, begrip, (zelf)inzicht, (zelf)acceptatie, eigenwaarde, (zelf)liefde, (zelf)vertrouwen etc. Fysiek werkt peridoot zuiverend en ontgiftend. Combineer de peridoot niet met anderen stenen. Deze steen is zeer inzichtgevend en kan confronterend zijn, hierdoor werkt deze het beste wanneer deze als enigste steen ingezet word.

Peridoot trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Maagd, Leeuw, Schorpioen & Boogschutter
Chakra: 4e chakra
Kleur: groen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!