Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

Rode Jaspis trommelsteen 15-20mm

Rode Jaspis trommelsteen 15-20mm

Rode Jaspis trommelsteen 15-20mm
De steen werkt aardend en helpt je in je kracht te staan. Deze steen maakt je oprecht, eerlijk en hulpvaardig. Het is een zeer geschikte steen om je lichaam, ziel en geest in balans te houden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 1,65
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

671027

Meer informatie

De rode jaspis is het meest dynamische en activerende jaspis soorten. Ze werken aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Het brengt de Yin en Yang in evenwicht. Deze jaspis soorten hebben een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.

Rode Jaspis trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Ram & Schorpioen
Chakra: 1ste chakra
Kleur: rood

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!