Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Lepidoliet trommelsteen 15-20mm

Lepidoliet trommelsteen 15-20mm

Lepidoliet trommelsteen 15-20mm
Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. Beschermt tegen negatieve invloeden van buiten af en elektromagnetische stralingen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 4,50
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

671042

Meer informatie

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend, ontgiftend en reinigend. Beschermt tegen negatieve invloeden van buiten af en elektromagnetische stralingen. De steen stimuleert discipline, onafhankelijkheid, concentratie, persoonlijke groei en keuzes maken. De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken, emotionele bagage achter je te laten en negatieve emoties om te zetten in positieve. Heeft een positieve werking op negativisme, depressies, stemmingswisselingen, stress, afhankelijkheid, piekeren, dwanggedachten en obsessies. Gaat wanhoop tegen voor mensen met anorexia nervosa, verslavingen, borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen. Fysiek helpt de steen bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, neuralgie, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer.

Lepidoliet trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Weegschaal
Chakra: 4e chakra & 7e chakra
Kleur: paars

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!