Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

Mahonie obsidiaan trommelsteen 15-20mm

Mahonie obsidiaan trommelsteen 15-20mm

Mahonie obsidiaan trommelsteen 15-20mm
Deze steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. Tevens bevordert het de helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,00
Levertijd 5 - 10 werkdagen
673113 / 6150407310340

Meer informatie

De mahonie obsidiaan verlicht pijn en verbetert de bloedcirculatie. De energie van mahonie obsidiaan is zachter dan die van zwarte obsidiaan. Deze steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. Mahonie obsidiaan is een inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. Mahonie obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding.

Mahonie obsidiaan trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Weegschaal & Schorpioen & Steenbok
Chakra: 1ste chakra
Kleur: zwart met roodbruine vlekken

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!