Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

Shungiet trommelsteen 15-20mm

Shungiet trommelsteen 15-20mm

Shungiet trommelsteen 15-20mm
Shungiet reinigt, zuivert en beschermt. Het absorbeert negatieve energie, gedachten en emoties en schenkt meer innerlijke rust.

NewAge Esoteric Gifts
€ 4,00
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

671160

Meer informatie

Shungiet is een bijzondere steen die alleen word gevonden in de buurt van een kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland.  Shungiet zuivert water en lucht en werkt sterk zuiverend en beschermend. Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, denk hierbij aan elektromagnetische stralingen, chemicaliën, milieuvervuiling en wateraders. Ook vermindert de steen negatieve gedachten en emoties, geeft troost en kalmeert. Zuivert lichaam en geest en brengt deze weer in balans. Shungiet versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt ontgiftend, ontstekingsremmend en pijnstillend. Doordat de steen negativiteit en spanningen absorbeert, kan het helpen bij klachten die het gevolg zijn van stress, zoals spanningshoofdpijn, rugklachten en slapeloosheid.

Shungiet trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Allemaal
Chakra: 1e chakra
Kleur: zwart

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!