Oranje Calciet trommelsteen 15-20mm

Oranje Calciet trommelsteen 15-20mm

Oranje Calciet trommelsteen 15-20mm
De steen geeft warmte en straalt positiviteit uit. Het is een steen wat motiverend werkt aan je zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en het geeft je hoop en moed. Een geschikte steen voor je innerlijke rust.

NewAge Esoteric Gifts
€ 1,90
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

671041

Meer informatie

De oranje calciet werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. De steen stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Oranje Calciet trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld: Kreeft
Chakra: 2e chakra
Kleur: oranje

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!