Seleniet trommelsteen 15-20mm

Seleniet trommelsteen 15-20mm

Seleniet trommelsteen 15-20mm
De steen bevordert mentale helderheid, inzicht en bewustwording. De seleniet is een hele spirituele steen en wordt ook wel een engelensteen genoemd, met deze steen maak je contact met je gidsen en engelen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,25
Op voorraad

Nog 9 beschikbaar

671006

Meer informatie

De seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het wordt ook wel een engelensteen genoemd. Het is een goede steen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. De seleniet stimuleert een heldere geest en geeft ook inzicht en bewustwording in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

De seleniet is een nieuwentijd steen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Het heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt. Een wolk van engelenenergie en engelen vibraties. Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Seleniet is ook heel goed om een ruimte mee te zuiveren.

Het is belangrijk om te weten dat een seleniet wordt gereinigd door deze in het maanlicht te leggen, hierdoor wordt de steen ontladen en geladen met energie. Dompel deze steen nooit onder water, dit kan de steen ernstig beschadigen.

Seleniet trommelsteen 15-20mm
Afmeting: ongeveer 15 tot 20mm
Sterrenbeeld:  Stier
Chakra: 7e chakra
Kleur: wit

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!