Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel
Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel
Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel
Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel

Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel

Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel
De Orgone (orgoniet/orgonite) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog. Daarnaast staat de maansteen voor intuïtie en spiritualiteit en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
17671 / 8719172831450

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van het dragen van een orgoniet hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig. De hangers kun je ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura.
Daarnaast staat de maansteen voor intuïtie en spiritualiteit en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.


Aartsengel Gabriel
Roep deze aartsengel Gabriël aan als je zijn hulp wilt voor meer helderheid, zuiverheid, orde en
discipline. Zijn werk is het scheppen van meer harmonie, schoonheid en zuiverheid op aarde. Hij helpt
je bij het intuïtiever worden en bij het vinden van jouw eigen weg in het leven. Doe een beroep op zijn hulp als je voelt dat je gezuiverd wilt worden. Aartsengel Gabriël is ook de beschermengel bij de geboorte van een kind, dus je kunt zijn zegening ook inroepen voor alle pasgeborenen.
Orgoniet hanger Aartsengel Gabriel
Materialen: 1e kwaliteit edelstenen (maansteen en bergkristal), koper en acryl
Afmeting: 4cm doorsnede
Hanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Let op: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!