Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël
Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël
Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël
Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël

Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël

Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël
De Orgone (orgoniet/orgonite) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog. Daarnaast staat de amethist voor innerlijke rust en ontspanning en de aventurijn voor kalmering en bescherming.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
17670 / 8719172831443

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van het dragen van een orgoniet hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig. De hangers kun je ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura.

Daarnaast staat de amethist voor innerlijke rust en ontspanning en de aventurijn voor kalmering en bescherming.

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.

Aartsengel Raphaël
Doe een beroep op aartsengel Raphaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht. Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken op te ruimen. Hij zal je ook helpen om meer inzicht en innerlijk weten te ontwikkelen, door het openen van het zesde chakra (derde oog).

Orgoniet hanger Aartsengel Raphaël
Materialen: 1e kwaliteit edelstenen (aventurijn en amethist), koper en acryl
Afmeting: 4cm doorsnede
Hanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Let op!
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!