Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
Orgoniet hanger Aartsengel Uriël

Orgoniet hanger Aartsengel Uriël

Orgoniet hanger Aartsengel Uriël
De Orgone (orgoniet/orgonite) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog. Daarnaast werkt citrien opbeurend en verwarmend en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

17672 / 8719172831467

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van het dragen van een orgoniet hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig. De hangers kun je ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura.

Daarnaast werkt citrien opbeurend en verwarmend en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.

Wilt u alles weten over de werking van een orgoniet, klik dan hier

Aartsengel Uriël
Roep aartsengel Uriël en zijn vredesengelen aan bij elke situatie waarbij de energie van Heilige Vrede nodig is. Vraag zijn hulp om je angsten te laten verdwijnen, zodat je diepe vrede kunt vastleggen in jouw wezen. Hij kan ook hulp bieden bij het verkrijgen van meer helderheid, inzicht en visie.

Orgoniet hanger aartsengel Uriël
Materialen: 1e kwaliteit edelstenen (citrien en bergkristal), koper en acryl
Afmeting: 4cm doorsnede
Hanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Let op: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!