Orgoniet hanger Flower of life met amethist en bergkrisal

Orgoniet hanger Amethist en Bergkristal Flower of life

Orgoniet hanger Amethist en Bergkristal Flower of life
De Orgone (orgoniet/orgonite) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog. Daarnaast staat de amethist voor innerlijke rust en ontspanning en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

17679 / 8719172834086

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van het dragen van een orgoniet hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig. De hangers kun je ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura.

Daarnaast staat de amethist voor innerlijke rust en ontspanning en de bergkristal zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt balans.

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.

Wilt u alles weten over de werking van een orgoniet, klik dan hier

Orgoniet hanger Amethist en Bergkristal Flower of life
Materialen: 1e kwaliteit edelstenen (amethist en bergkristal), koper en acryl
Afmeting: 4cm doorsnede
Hanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Let op: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!