Granaat orgonite pendel facet geslepen

Granaat orgoniet pendel facet geslepen

Granaat orgonite pendel facet geslepen
Een prachtige granaat orgonite pendel. De granaat schenkt veel energie en wilskracht.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,99
Levering 5 tot 8 werkdagen
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
78125 / 8719497610655

Meer informatie

De granaat is beschermt tegen negatieve energie, reinigt de chakra`s en voorziet ze van nieuwe energie. Het inspireert tot liefde en toewijding en herstelt krachtig. Daarbij helpt u geestelijk om oude gedachte patronen los te laten, geeft hoop en moed in moeilijke situaties. De steen heeft een positieve werking op bloedsomloop, immuunsysteem en opname van vitaminen en mineralen. Deze granaat is beslist niet geschikt voor driftige of gejaagde mensen!

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Orgoniet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Granaat orgonite pendel facet geslepen
Afmeting steen: diameter ongeveer 4cm
Afmeting ketting: 17cm
Gewicht circa: 12 gram
Sterrenbeeld: Leeuw, Ram & Schorpioen
Chakra: 1ste chakra
Kleur: rood, bruin, zwart
Wordt geleverd in een elegant doosje. Inclusief informatiebrochure in het Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!