Apatiet orgoniet pendel facet geslepen

Apatiet orgoniet pendel facet geslepen

Apatiet orgoniet pendel facet geslepen
Een prachtige apatiet orgoniet pendel. De apatiet doet helder zien en is tegen mentale verwarring.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,99
Levering 1 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

78120 / 8719497610600

Meer informatie

De apatiet legt verbindingen met het vorige leven en verdiept de meditatie. Deze steen maakt een einde aan gereserveerdheid en ondersteund hyperactieve en autistische kinderen. Apatiet helpt bij het vergroten van kennis, voor healing. En voor een dynamisch en afwisselend leven. De steen stimuleert creativiteit, heft verwarring op en helpt toegang te krijgen tot informatie die u persoonlijk en in het algemeen nuttig is.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Orgoniet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Apatiet orgoniet pendel facet geslepen
Afmeting steen: diameter ongeveer 4cm
Afmeting ketting: 17cm
Gewicht circa: 12 gram
Sterrenbeeld: Waterman & Weegschaal
Chakra: 3e chakra, 4e chakra, 5e chakra en 6e chakra
Kleur: grijs, blauw, groen, bruin, wit

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!