Citrien orgoniet pendel facet geslepen

Citrien orgoniet pendel facet geslepen

Citrien orgoniet pendel facet geslepen
Een prachtige citrien orgoniet pendel. Citrien werkt beschermend, opbeurend, zuiverend, verwarmend, activerend en schenkt positiviteit. Trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan.

NewAge Esoteric Gifts
€ 11,99
Levering 5 tot 10 werkdagen
dit artikel is bestelbaar*
78122 / 8719497610624

Meer informatie

Deze steen vermindert neerslachtigheid, depressie, angsten en destructief gedrag. Schenkt moed, energie en zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit.Helpt bij vermoeidheidsklachten, om meer van het leven te genieten, je persoonlijke kracht te (her)vinden en doelen te stellen die je echt waarmaakt. De citrien stimuleert socialiteit, jezelf openstellen, jezelf zelfexpressie en contact maken met anderen.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Orgoniet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Citrien orgoniet pendel facet geslepen
Afmeting steen: diameter ongeveer 4cm
Afmeting ketting: 17cm
Gewicht circa: 12 gram
Sterrenbeeld: Tweelingen & Leeuw
Chakra: 3e chakra
Kleur: licht geel tot geelachtig bruin of rokerig grijs-bruinHanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!