Massagehulp Amethist in paddenstoelvorm

Massagehulp Amethist in paddenstoelvorm
Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. De steen is zeer krachtig en werkt beschermend, zuiverend, ontspannend en rustgevend.

NewAge Esoteric Gifts
€ 17,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

14144 / 8720088297278

Meer informatie

Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. Gebruik de massagehulp met lichte druk of draaibewegingen op gezicht, nek of schouders en geniet van een massage waar en wanneer u maar wilt. Ook te gebruiken met etherische olie en crème.

De Amethist is een zeer krachtige en beschermende steen met een zeer spirituele vibratie. Bevordert harmonie, balans, innerlijke rust en spirituele ontwikkeling. Schenkt helderheid van hoofd en ziel en geeft inzicht in gedragspatronen. Stimuleert de spirituele groei en inzicht en helpt de weg wijzen aan iedereen die aan het begin van hun spirituele pad staan. De amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Daarnaast is het geschikt tegen migraine en alle anderen soorten hoofdpijn, en alle vormen van slapeloosheid en slaapproblemen.

Massagehulp Amethist in paddenstoelvorm
Afmeting: 4x3.5cm
Kleur: paars

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!