Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Massagehulp Bergkristal in paddenstoelvorm

Massagehulp Bergkristal in paddenstoelvorm
Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. De steen is zeer geschikt voor healings of energetisch werk, het zet je in je eigen kracht.

NewAge Esoteric Gifts
€ 17,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
14145 / 8720088297285

Meer informatie

Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. Gebruik de massagehulp met lichte druk of draaibewegingen op gezicht, nek of schouders en geniet van een massage waar en wanneer u maar wilt. Ook te gebruiken met etherische olie en crème.

De bergkristal is zeer geschikt voor healings of energetisch werk. De steen beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze in balans. Omdat de bergkristal neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. De steen werkt vitaliserend, pijnstillend en stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Massagehulp Bergkristal in paddenstoelvorm
Afmeting: 4x3.5cm
Kleur: wit tot doorzichtig

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!