Massagehulp Rozenkwarts in paddenstoelvorm

Massagehulp Rozenkwarts in paddenstoelvorm
Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. De rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede.

NewAge Esoteric Gifts
€ 17,95
Levertijd 5 - 10 werkdagen
14143 / 8720088297261

Meer informatie

Voor massage en ontspanning, ter verlichting van spierpijn of spanningshoofdpijn. Gebruik de massagehulp met lichte druk of draaibewegingen op gezicht, nek of schouders en geniet van een massage waar en wanneer u maar wilt. Ook te gebruiken met etherische olie en crème.

De rozenkwarts is de steen voor de liefde op romantisch gebied, voor familie en vrienden, spirituele liefde en zelf liefde. Het bevordert zelfacceptatie, vergeving, empathie, compassie, tolerantie, vertrouwen herstellen, geestelijke  rust en emotionele genezing. De rozenkwarts zuivert en opent de hartchakra en leert u de ware essentie van liefde kennen. Het vermindert negatieve gevoelens en gedachten, boosheid, angst en stress. Deze steen creëert harmonie, liefde en rust. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert duizeligheid en stressgerelateerde klachten zoals overspannenheid en een burn-out.

Massagehulp Rozenkwarts in paddenstoelvorm
Afmeting: 4x3.5cm
Kleur: roze

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!