Mala Sandelhout 108 kralen

Mala Sandelhout 108 kralen

Mala Sandelhout 108 kralen
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van sandelhout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 24,50
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

2391 / 8718969176347

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van sandelhout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

Sandelhout heeft een natuurlijke zachte geur en is een uiterst zachte houtsoort. Het wordt vanouds beschouwd als een van de zuiverste substanties en wordt hoog aangeslagen om de verkoelende en eigenschappen. Men zegt dat het rustig maakt en kan helpen bij de meditatie.

Mala Sandelhout 108 kralen
108 kralen van 8mm
Lengte: 42cm