Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Copal Palo Santo wierook (HEM)

Copal Palo Santo wierook (HEM)

Copal Palo Santo wierook (HEM)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Copal en Palo Santo.

HEM
€ 0,99
Op voorraad

Nog 14 beschikbaar

8901810118331

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
6 € 0,90 Tot € 0,54

Meer informatie

Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Copal en Palo Santo.

Copal is van oorsprong een heilige hars voor bescherming, genezing en initiatie. Het is diep reinigend. Deze wierook nodigt de goede spirits uit. Kerken en tempels gebruiken deze wierook al eeuwen waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd.

Palo Santo (Heilig Hout in het Spaans), is een wilde boom uit de Amazone-regenwouden, wordt al duizenden jaren door Sjamanen gebruikt om het lichaam, de ziel te genezen en om ruimtes goed te zuiveren. De wierook combineert op wonderbare wijze de kruidige geur van Palo Santo hout met de zoete, denachtig geur van Copal. Het verbetert de concentratie en brengt vrede en harmonie.

Zowel Palo Santo als Copal zijn duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie.

Copal Palo Santo wierook (HEM)
Inhoud: 20 wierookstokjes
Uit: Bangalore (India)
Merk: HEM corporation

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.