Aartsengel Michael Auraspray 50ml (Pure Healing)

Aartsengel Michael Auraspray 50ml Pure Healing

Aartsengel Michael Auraspray 50ml Pure Healing
Aartsengel Michaël staat bekend als 'de grote beschermer', hij is de krachtige leider onder de aartsengelen. Aartsengel Michaël auraspray zorgt ervoor dat alle koorden worden verbroken en dat je je veilig en beschermd voelt.

Pure Healing
€ 14,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

636278 / 6150408435493

Meer informatie

Aartsengel Michaël staat bekend als 'de grote beschermer', hij is de krachtige leider onder de aartsengelen. Aartsengel Michaël auraspray zorgt ervoor dat alle koorden worden verbroken en dat je je veilig en beschermd voelt. Aartsengel Michaël spray snijd alle negatieve en angst koorden weg en beschermt je tegen negatieve energieën en entiteiten. Ook snijd Aartsengel Michaël spray de koorden door van mensen die in je gedachten bij je zijn opgekomen en jou pijn hebben gedaan. De Aartsengel Michaël auraspray helpt ook om negatieve verbindingen, structuren en gewoontes uit het verleden op te lossen en oude trauma's te helen. Het geeft je een dieper vertrouwen om met andere mensen in harmonie om te gaan en brengt je in je eigen rechtvaardigheid en waarheid.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Aartsengel Michael Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.