Orgoniet producten kopen

De Orgone (orgoniet/orgonite) is speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve
energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog.

Wat zijn de negatieve effecten van elektromagnetische straling (electrosmog) op de mens?
Deze straling kunnen we niet zintuiglijk waarnemen maar de effecten van het binnendringen van deze straling in ons lichaam kunnen we wel voelen. Veel mensen merken daar vrijwel niets van. Anderen hebben er een beetje last van of worden er – schijnbaar zonder aanwijsbare oorzaak – ziek van maar voor sommigen is deze straling een voortdurende kwelling. Electrosmog zorgt voor onbalans in het lichaam, beschadigde cellen, afbraak van melatonine en stress in het centrale zenuwstelsel. Dit kan uitmonden in diverse klachten zoals vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizingen, prikkelbaarheid, verminderde concentratie, depressiviteit, evenwichtsstoornissen, verstoring van het immuunsysteem. Wetenschappelijke informatie over electrosmog en gezondheidsrisico’s geeft aan dat elektrosmog zelfs kan leiden tot ernstige klachten.

Voorbeelden van bronnen van negatieve straling in en om het huis In huis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, magnetrons, WLAN, WiFi en andere draadloze toepassingen, Digitenne voor digitale televisie, babyfoons, waterbed, electrische huishoudelijke apparaten zoals wasmachine, koffieapparaat, stofzuiger. Buitenshuis: masten voor mobiele communicatie, electriciteitscentrales en hoogspanningskabels.

Andere effecten door Electrosmog:
Electrosmog doet nog meer met onze hersenen en zenuwen. Het verhoogt de electrische activiteit in onze hersenen. Dit is aan de hand van hersengolven vast te stellen. Het gevolg is dat ons denken wordt ge-activeerd, maar de prijs die we hiervoor betalen is een vermindering van ons vermogen om (zorgvuldig) te oordelen, te leren, te onthouden en het lukt minder om ons eigen gedrag onder controle te houden. Problemen met leren, concentreren, oriënteren, onthouden en slapen, klachten van hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizen, evenwichtsstoornissen en moeite hebben met meerdere dingen tegelijk doen, zijn in de medische wereld bekend. Maar op dit vlak is er behoefte aan nog veel meer onderzoek. Ook is waargenomen dat epilepsiepatiënten extra gevoelig zijn voor electrosmog.

Plaats bijvoorbeeld de orgoniet op uw mobiele telefoon als u op kantoor bent of aan het werk in uw huis, zodat de organite de negatieve energie kan transformeren in positieve.

Plaats bijvoordeeld een orgoniet bij uw computer, laptop en bovenop uw wifi-router zodat u beschermd wordt tegen gevaarlijke
EMF-straling. U kunt een organite plaatsen op elk gewenst electrisch apparaat in uw huis.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van een orgoniet is dat je je prettiger voelt in je huis en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt
en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig.

Organiet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken. Na de behandeling kunt u het gebruiken om alle achtergebleven negatieve energieën op u en uw cliënt te helpen verwijderen. U kunt een orgoniet bij uw bed of onder uw kussen plaatsen als u slaapt, zodat u heldere dromen en een rustgevende slaap kunt genieten. Het kan ook helpen bij slapeloosheid.

Voor het gebruik van een orgoniet dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Er zijn 19 producten.

Er zijn 19 artikelen

Actieve filters