• Nieuw
Pentagram Offerschaal 8cm
Pentagram Offerschaal 8cm
Pentagram Offerschaal 8cm
Pentagram Offerschaal 8cm
Pentagram Offerschaal 8cm
Pentagram Offerschaal 8cm

Pentagram Offerschaal 8cm

Pentagram Offerschaal
Een prachtige offerschaal met het pentagram symbool voor je huisaltaar of als decoratieschaal. Daarnaast is de offerschaal te gebruiken als een wierookbrander.

NewAge Esoteric Gifts
€ 12,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8901310025214

Meer informatie

Een prachtige offerschaal met het pentagram symbool voor je huisaltaar of als decoratieschaal. De offerschaal wordt traditioneel gebruikt voor het offeren van voedsel, bloemen, wierook of kaarsjes aan voorouders, Boeddha of Goden. Daarnaast is de offerschaal te gebruiken als een wierookbrander.

Gebruik een houtskool tablet of de meegeleverde zand als bodem voor het branden van wierookhars, wierookkorrels of wierookstokjes. Voor het veilig aansteken van een houtskooltablet, houdt u deze tussen een houtskool tang. Steek de holle kant aan met een aansteker of een lucifer en plaats het vervolgens in het schaaltje. Wacht tot het kooltje grijs gekleurd is en plaats dan wat wierookkorrels of wierookhars op. Of steek een wierookstokje in het schaaltje met zand en steek deze vervolgens aan met een aansteker of een lucifer.

Pentagram Offerschaal
Afmeting: diameter 8cm
Hoogte: ongeveer 5.5cm
Materiaal: koper
De offerschaal wordt geleverd met een zakje zand.

Let op: De offerschaal is van koper en wordt heet, plaats deze op een hittebestendig schotel of ondergrond. Wanneer de houtskooltablet is aangestoken raak deze niet meer aan, het kan brandwonden veroorzaken. Gooi de as niet in de prullenbak, dit kan brand veroorzaken. Houdt de wierookbrander buiten bereik van kinderen en huisdieren en laat het niet onbeheerd achter.