Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Malachiet trommelsteen 25-40mm

Malachiet trommelsteen 25-40mm

Malachiet trommelsteen 25-40mm
De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. De malachiet is een krachtig werkende steen. Het versterkt je empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige relaties.

NewAge Esoteric Gifts
€ 9,95
Op voorraad

Nog 7 beschikbaar

673002

Meer informatie

De Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. Daarnaast vermindert het angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.

Malachiet trommelsteen 25-40mm
Afmeting: ongeveer 25 tot 40mm
Sterrenbeeld: Schorpioen
Chakra: 4e chakra
Kleur: groen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!