Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Opaliet trommelsteen 25-40mm

Opaliet trommelsteen 25-40mm

Opaliet trommelsteen 25-40mm
De steen bevordert de spirituele inzicht. Het is een krachtige steen die helend werkt en je innerlijke kind bevordert om naar buiten te treden. Een mooie steen die je levensvreugde schenkt.

NewAge Esoteric Gifts
€ 4,50
Op voorraad

Nog 13 beschikbaar

673116

Meer informatie

De opaliet staat voor veelzijdigheid, geeft energie, is beschermd en accepteert. Het bevordert het spiritueel inzicht (niet voor niets wordt opaliet dan ook een engelensteen genoemd). Het verhoogt je uitdrukkingsvormen en stimuleert het innerlijk kind meer naar buiten te treden. Heelt bewustzijn, emoties, energie, voorkomt depressies en ontstekingen. De steen geeft levensvreugde, veelzijdigheid en sterkt het innerlijke wezen. Het verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan.

Opaliet trommelsteen 25-40mm
Afmeting: ongeveer 25 tot 40mm
Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen
Chakra: alle chakra's
Kleur: parelmoer tot wit

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!