2 mini White Sage smudge sticks

2 mini White Sage smudge sticks

2 mini White Sage smudge sticks
Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick. Door de rook van de Witte Salie wordt de negativiteit van boze entiteiten weggevoerd.

NewAge Esoteric Gifts
€ 12,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

882017 / 6150406174103

Meer informatie

Over onze Witte Salie smudges: Smudge (letterlijk: smeulend vuur), in stokken of bossen, is volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand, bijvoorbeeld in zweethutten. Bosjes smudge worden over de hele wereld toegepast om weer in contact te komen met de kracht van Moeder Natuur. Witte Salie wordt gebrand bij ceremonieën om boze geesten, negatieve gedachten of invloeden uit te drijven. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer). Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden. De Amerikaanse indianen in Centraal Amerika bedekken de vloer van hun zweethutten ermee. Ook ademen ze in via een klein bosje salie en soms wrijven ze het over hun lichaam als ze in de zweet hut zitten.

Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bijvoorbeeld door middel van een waaier of een veer. Om te doven kan je een schotel nemen met zilverzand om deze hierin uit maken.

LET op: gebruik geen Witte Salie tijdens de zwangerschap!

2 mini White Sage smudge sticks
Inhoud: 2 mini sticks van 15 gram
Afmeting: per stick 10cm lang