Sephoroton pendel Rozenkwarts
Sephoroton pendel Rozenkwarts
Sephoroton pendel Rozenkwarts
Sephoroton pendel Rozenkwarts

Sephoroton pendel Rozenkwarts

Sephoroton pendel Rozenkwarts
Een prachtige pendel met een rozenkwarts. De rozenkwarts zorgt voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede.

NewAge Esoteric Gifts
€ 13,65
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

16209

Meer informatie

De rozenkwarts is belangrijk voor het hart en de hartchakra. Het leert u de ware essentie van liefde kennen. Het zuivert en opent het hartchakra op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Het bevordert kunst, ontvankelijkheid en scheppend denken. De rozenkwarts hersteld het vertrouwen en harmonie in bestaande relaties. De steen is ook zeer geschikt voor kinderen. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid. De steen helpt bij dementie en de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Sephoroton pendel rozenkwarts
Afmeting ketting: 18cm lang
Afmeting steen: diameter ongeveer 1.6cm
Gewicht circa: 10 gram
Chakra: 4e chakra
Kleur: roze

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!