Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

  • -€ 3,00
Labradoriet orgoniet pendel facet geslepen

Spectroliet orgoniet pendel facet geslepen

Spectroliet orgoniet pendel facet geslepen
Een prachtige Spectroliet orgoniet pendel. De steen beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negativiteit. Het is een geschikte steen om je intuïtie en mediamieke gave te versterken. Met deze steen maak je contact met je onderbewuste om je vergeten herinneringen naar boven te brengen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 19,95
€ 16,95 € 3,00 korting
Bestelbaar (levertijd 25 dagen)
621081 / 6150406737773

Meer informatie

De Spectroliet beschermt het energieveld tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen stimuleert je intuïtie en occulte vermogens en brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte. Het versterkt je mediamieke gaven. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Het heeft een positieve effect op verkoudheid, reuma en menstruele klachten.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Orgoniet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Spectroliet orgoniet pendel facet geslepen
Afmeting steen: diameter ongeveer 4cm
Afmeting ketting: 17cm
Gewicht circa: 12 gram
Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen & Boogschutter
Chakra: 3e chakra, 4e chakra, 5e chakra en 6e chakra
Kleur: groen, blauw, goud, violet

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!