Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Mala Agaat mix elastisch

Mala Agaat mix elastisch

Mala Agaat mix elastisch
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van agaat, bergkristal, amethist, citrien en twee kunststof regenboogkralen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 27,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
12149 / 8719497613496

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van agaat, bergkristal, amethist, citrien (half) edelstenen en twee kunststof regenboogkralen. Zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Het is tevens een goede steen voor bescherming.
 
Bergkristal stimuleert een open en heldere geest, concentratie en inzicht.
 
Amethist bevordert spiritualiteit en contact met je hogere bewustzijn.
 
Citrien is een opbeurende steen, vergroot het zelfvertrouwen en maakt vastberaden.

Mala Agaat mix elastisch
108 kralen van 8mm
Lengte: 42cm