Mala vier houtsoorten elastisch met sierkralen

Mala vier houtsoorten elastisch met sierkralen

Mala vier houtsoorten elastisch met sierkralen
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala Kralen zijn gemaakt van vier soorten hout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 8,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
12148 / 8719497613489

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (katholiek bidsnoer). Deze mala Kralen zijn gemaakt van vier soorten hout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

108 kralen van vier soorten hout: wengé, rozen-, ebben- en perenhout.

Mala vier houtsoorten elastisch met sierkralen
108 kralen van 8mm
Lengte: 42cm