• -€ 1,04
Luchtverfrisser spray Frankincense & Myrrh Aromafume

Kamerspray Frankincense & Myrrh Aromafume

Met de Aromafume Frankincense & Myrrh Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie. De spray is ook geschikt om je aura te reinigen.

Aromafume
€ 6,99
€ 5,95 € 1,04 korting
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

18240 / 8901362073782

Meer informatie

Met de Aromafume Frankincense & Myrrh Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is geschikt om je aura te reinigen, daarnaast is het een goede aanvulling bij meditatie, yoga, healing en bidden. De trillingsenergie van deze pure therapeutische Natural Mist helpt je om meer spiritualiteit in je dagelijkse leven te brengen.

Frankincense heeft een meditatieve, spirituele en opende invloed. Het zorgt voor een beschermende zuivering, spiritueel bewustzijn en het maakt je bewust. Daarnaast helpt het om je energetisch lichaam in balans te houden.

Mirre wordt al sinds de oudheid gebruikt om de spiritualiteit te bevorderen en versterken. Het heeft al eeuwen een religieuze betekenis. Mirre brengt vrede en succes en het geeft ontwikkeling van het bewustzijn.

Hoe te gebruiken?
Spray in een beweging gedurende een paar seconden in de ruimte of om je heen.

Luchtverfrisser spray Frankincense & Myrrh
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze Natural Mist spray is samengesteld met harsextracten, essentiële oliën, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.