• -€ 3,00
Geurkaars Angel Dust

Geurkaars Angel Dust

Geurkaars Angel Dust
Deze geurkaars is gemaakt uit een mix van verschillende aromaolien geselecteerd vanwege hun aromatherapeutische uitwerking. Speciaal gericht op het in balans brengen van jezelf, je wensen, stemming en omgeving.

Green Tree Candle
€ 12,95
€ 9,95 € 3,00 korting
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

805460313260

Meer informatie

Green Tree geurkaars Angel Dust
Green Tree geurkaarsen zijn gemaakt uit een mix van verschillende aromaolien wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving. Bovendien zijn het fijne grote geurkaarsen en bevatten ze maar liefst 210 gram wax. Ze branden gemiddeld maar liefst 32 uur. Over het algemeen bevatten deze kaarsen iets meer aromaolie dan de goedkopere kaarsen en dat is zeer zeker te ruiken. De geur is licht maar toch heel erg aanwezig.

Perfecte kaarsen als u gewoon uw huis wilt verreiken maar ook zeker geschikt voor meditatie en yoga. Het is heerlijk ontspannend en brengt u tot rust. Door het verwarmen van de kaars zal het aroma zeer geleidelijk vrijkomen en zich verspreiden.

Geurkaars Angel Dust
Inhoud 210 gram,
branduren 32 uur.
Basis: palm wax / soja wax
De geurkaars zit in een glazen pot van donker glas.
In Luxe cadeauverpakking.

Let op!
Plaats buiten bereik van kinderen en huisdieren. Niet op een tochtige plek plaatsen, dit verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats op een hittebestendige ondergrond.