Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Native Soul Palo Santo & Florida water (12 pakjes)

Native Soul Palo Santo & Florida water wierook (12 pakjes)

Native Soul Palo Santo & Florida water wierook (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Palo Santo en Florida water en creëer rust en harmonie.

Green Tree wierook
€ 19,20
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8901684619026

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen. Heilig Hout (Palo Santo in het Spaans), is een wilde boom uit de Amazone-regenwouden, wordt al duizenden jaren door Sjamanen gebruikt om het lichaam, de ziel te genezen en om ruimtes goed te zuiveren. De combinatie van het aardse aroma van White Sage met de kalmerende balsemieke geur van Palo Santo is perfect voor meditatie.

Van oudsher wordt Florida water gebruikt bij diverse reinigingsrituelen (denk hierbij aan (schoonmaak) rituelen, sjamanisme, reinigingen en ceremonies). Werkt ontspannend en stemmingsverbeterend en heeft een positieve weking op de thuissfeer. Het is een goede aanvulling op uw (reinigings) ritueel door de sterkt zuiverende en energetische werking en het brengt energie en harmonie in de ruimte waar het gebruikt word. Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Native Soul Palo Santo & Florida water wierook (12 pakjes)

Inhoud: 12 pakjes wierook van 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.