Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

12 pakjes Healing Smudge (Native Soul)

Native Soul Healing Smudge wierook (12 pakjes)

Native soul Healing Smudge wierook (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Salie, Ceder, Citroengras, Jeneverbes, Lavendel en Copal en creëer rust en harmonie.

Green Tree wierook
€ 19,20
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8901684619378

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen. Sage (Salie), een plant uit de lipbloemenfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies.

Ceder is verwarmend, kalmerend, rustgevend en aardend. Versterkt het gevoel van eigenwaarde. Citroengras werkt zuiverend, ontgiftend, stemmingsverbeterend en ontstekingsremmend. Zet je in je eigen kracht en helpt je uit je angst. Jeneverbes reinigt de 7 chakra's en helpt ze in balans te brengen. Stimuleert om blokkades op te heffen en geeft rust  en ontspanning. Lavendel staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en zijn beschermings- en reinigingskracht. Het helpt je om te kalmeren en het emotionele evenwicht te herstellen. Het opent ook het hartchakra en trekt zo liefdevolle energie aan. Copal wordt al duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie. Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Native soul Healing Smudge wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook van 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.