Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

  • Nieuw
Jasmine & Olibanum Botanical Incense
Jasmine & Olibanum Botanical Incense
Jasmine & Olibanum Botanical Incense
Jasmine & Olibanum Botanical Incense

Jasmine & Olibanum Botanical Incense

Jasmine & Olibanum Botanical Incense
Een overheerlijke wierook uit liefde gemaakt van Jasmijn & Olibanum, het is een harmonieuze mix van bloemige en harsachtige geuren. Het zoete, bedwelmende aroma van jasmijn zorgt voor een romantische en opbeurende sfeer. De warme, aardse geur van olibanum zorgt voor een gevoel van aarding en spiritualiteit. Wanneer ze samen worden gebrand, creëren deze twee ingrediënten een boeiende geur die ontspanning bevordert, de geest kalmeert en de stemming verbetert, waardoor het een ideale keuze is voor meditatie, yoga of gewoon om een ​​vredige sfeer in je huis te creëren.

Green Tree wierook
€ 3,95
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

7434643498451

Meer informatie

Jasmijn is het symbool van liefde, schoonheid en sensualiteit. De zuiver witte bloemen symboliseren zuiverheid. De bloemen zijn klein en bloeien vooral 's nachts met een krachtige geur, die licht en leven in de duisternis brengt. Jasmijn symboliseert de waarde van bescheidenheid.

Olibanum, ook bekend als wierook, wordt al eeuwenlang gebruikt in religieuze en spirituele praktijken, vooral in de tradities van het Midden-Oosten en India. De hars van de Boswellia boom wordt vermengd en gebruikt als wierook, waardoor een geurige rook vrijkomt waarvan wordt aangenomen dat deze zuiverende en opbeurende eigenschappen heeft. In oude culturen werd olibanum vaak gebruikt bij rituelen en ceremonies om boze geesten af ​​te weren, spirituele groei te bevorderen en zegeningen te brengen.

Jasmine & Olibanum Botanical Incense
Inhoud: 9 wierookstokje
Branduur: ongeveer 60 minuten
Gemaakt van hout, olibanum en jasmijn bloemen
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.