• -€ 2,00
Amethist hartvormige oorbellen

Amethist hartvormige oorbellen

Amethist hartvormige oorbellen
Deze hartvormige oorbellen zijn gemaakt van de edelsteen amethist. De steen is zeer krachtig en beschermend, met een zeer spirituele vibratie, het geeft inzicht en biedt je rust. Vanwege de reinigende werking van de amethist kun je jezelf en de ruimte zuiveren.

NewAge Esoteric Gifts
€ 8,50
€ 6,50 € 2,00 korting
Bestelbaar (levertijd 25 dagen)
692511

Meer informatie

De Amethist is een zeer krachtige en beschermende steen met een zeer spirituele vibratie. Het bevordert de liefde voor het Goddelijke, stimuleert de spirituele groei en inzicht. De steen is geschikt voor degene die aan het begin staan van hun spirituele pad. De amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Daarnaast is het geschikt tegen migraine en andere soorten hoofdpijn, slapeloosheid en spataderen.

Amethist hartvormige oorbellen
Afmeting: ongeveer 20mm
Sterrenbeeld: Vissen & Waterman
Chakra: 6e chakra & 7e chakra
Kleur: paars

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!