Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.

  • Nieuw
Edelsteenboom golden healer 8cm

Edelsteenboom golden healer 8cm

Edelsteenboom golden healer 8cm
Een prachtige handgemaakte edelsteenboompje met goudkwarts blaadjes, om een ruimte te decoreren met de helende kracht van edelstenen. De goudkwarts of limonietkwarts is de steen van kracht en vrede.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
78390 / 8721139291078

Meer informatie

De edelsteenboom past mooi als decoratie in je woning of werkruimte om positievie energie te bevorderen. 

Goudkwarts, ook bekend als limonietkwarts of golden healer kwarts, is een variant van bergkristal met insluitingen van ijzer die zorgen voor de kenmerkende goudgele kleur. Dit krachtige aardende kristal verbindt de kruinchakra met het wortelchakra en helpt om chaotische en verdwaalde energieën naar beneden te trekken. Daarnaast brengt het tegenstrijdige emoties en gedachten in balans, wat bijdraagt aan innerlijke harmonie.

Edelsteenboom golden healer 8cm
Afmeting: ongeveer 8 cm
Gewicht: 20 gram
Materiaal: de basis is gemaakt van goudkwarts edelstenen gegoten in polyresin

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!