Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.

  • Nieuw
Bergkristal edelsteenboom 18cm

Bergkristal edelsteenboom 18cm

Bergkristal edelsteenboom 18cm
Een prachtige edelsteenboompje met blaadjes van bergkristal om een ruimte te decoreren met de helende krachten van edelstenen. Deze kunstwerken zijn ontworpen om sierlijkheid en schoonheid uit te stralen, en worden vaak gebruikt in feng shui, omdat ze positieve energie en bescherming schenken.

NewAge Esoteric Gifts
€ 10,50
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
78371 / 8719172833300

Meer informatie

Edelsteenbomen hebben een symbolische betekenis; ze verbinden aarde en hemel, groei en regeneratie. Daarom worden ze ook wel Levensbomen genoemd. Er zijn drie redenen om edelstenenbomen te kopen en in je leefruimte te plaatsen:

- De bomen vangen het licht en activeren de edelstenen
- De bomen creëren uitstekende Feng Shui-energie
- De bomen zijn aangenaam om naar te kijken en rustgevend

De basis is gemaakt van neemhout, een boom uit de mahonieboomfamilie, die oorspronkelijk voorkomt op het Indiase subcontinent. Het staat bekend om zowel zijn aangename aroma en als een symbool van genezing, bescherming en spirituele groei.

Bergkristal is een krachtige helende steen en energizer. Het stimuleert helder denken en waarnemen. En ondersteunt je om contact te maken met je innerlijke wijsheid. De bergkristal zuivert en versterkt zowel het energetische als fysieke lichaam, o.a. het immuunsysteem.

Bergkristal edelsteenboom 18cm
De edelsteenboom bevat ongeveer 150 edelstenen
Afmeting: ongeveer 18 cm
Gewicht: 140 gram
Materiaal: de basis is gemaakt neemhout en bergkristal edelstenen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!