• -€ 0,31
Tribal Soul White Copal backflow kegelwierook

Tribal Soul White Copal backflow kegelwierook

Tribal Soul White Copal backflow kegelwierook
Ervaar de heerlijke geur White Copal en creëer rust en harmonie.

Hari Darshan Sevashram
€ 2,30
€ 1,99 € 0,31 korting
Op voorraad

Nog 9 beschikbaar

8901684617275

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

Copal is van oorsprong een heilige hars voor bescherming, genezing en initiatie. Diep reinigend. deze wierook nodigt de goede spirits uit. Kerken en tempels gebruiken deze wierook al eeuwen waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd.

Copal wordt al duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie.

De terugstroom wierookkegels hebben in tegenstelling tot de 'normale' wierookkegels een holle binnenkant, waardoor de rook naar beneden vloeit. Dit geeft een magisch waterval effect waardoor het naast de lekkere geur, ook prachtig is om naar te kijken. Het effect wordt alleen bereikt in combinatie met een speciale terugstroom wierookhouder.

Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen en er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen.

Tribal Soul White Copal backflow kegelwierook
Inhoud: 10 wierookkegels
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.