Californische Witte Salie / White Sage (50 gram)

50 gram Californische Witte Salie / White Sage

Californische Witte Salie / White Sage (50 gram)
Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze losse gedroogde Witte Salie blaadjes. Door de rook van de Witte Salie wordt de negativiteit van boze entiteiten weggevoerd.

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,95
Op voorraad

Nog 15 beschikbaar

882001 / 6150408334307

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 6,75 Tot € 0,40

Meer informatie

Over onze losse gedroogde Witte Salie blaadjes is volkomen een natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand, bijvoorbeeld in zweethutten. Witte Salie wordt over de hele wereld toegepast om weer in contact te komen met de kracht van Moeder Natuur. Witte Salie wordt gebrand bij ceremonieën om boze geesten, negatieve gedachten of invloeden uit te drijven. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer). Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden. De Amerikaanse indianen in Centraal Amerika bedekken de vloer van hun zweethutten ermee. Ook ademen ze in via een klein bosje salie en soms wrijven ze het over hun lichaam als ze in de zweet hut zitten.

Door een uniek en handmatig drogingsproces is de Witte Salie zeer zuiver en ruikt het intens.

Werkwijze: doe de Salie in een abalone schelp en steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bijvoorbeeld door middel van een waaier of een veer. De rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaatst de rook goed door het vertrek, dit kan bijv. door middel van een waaier.

LET op: gebruik geen Witte Salie tijdens de zwangerschap!

Californische Witte Salie / White Sage (50 gram)
Gewicht: 50 gram
Inhoud: Losse gedroogde Witte Salie blaadjes